КАНДИДАТСКА ЛИСТА НА ХДП ЗА УЧАСТИЕ В ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2014

адв. Ирина Юлий Абаджиева-Репуц

Председател на ХДП, адвокат, майка на 4 деца, председател на Инициативен родителски комитет;

2. МИР Бургас : Ирина Юлий Абаджиева – Репуц- председател на „Християндемократическата партия на България”, кандидат от листата на „Реформаторски блок” за избори за народни представители на РБ -2014г, с преференция под номер 6 ; юрист по образование, тя е основател на Християндемократическата партия в България от ноември 2013 г. и неин председател. Майка е на четири деца. Председател на инициативен родителски комитет. Участвала е в работна група към Министерството на образованието за изготвяне на проектозакон за образованието. Тел. за контакти: 0888702911 Email:irina@secondaconsult.eu

10 МИР Кюстендил : Ирина Юлий Абаджиева-Репуц- председател на „Християндемократическата партия на България”, водач на листите на “Реформаторския блок” в гр. Кюстендил с преференция под номер 1 ; Тел. За контакти: 0888702911 Email:irina@secondaconsult.eu


 Росица Борянова Кашикова

Докторант по финанси и геополитическо моделиране в Университет “Хайнрих Хайне” -Дюселдорф, Германия, член на младежката организация на Християндем…ократическия съюз на Германия /CDU/;

27 МИР Стара Загора :
Росица Борянова Кашикова- кандидат на  ПП„Християндемократическа партия на България”, в листите на “Реформаторски блок” за избори за народни представители на РБ 2014г.
с преференция под номер 6;
Финансист,получила висшето си образование в Германия. Активист  на ХДП на Меркел. От следващия семестър докторант с научен ръководител Юстус Хаукъп, бивш президент на антимонополната комисия и директор на института за защита на конкуренцията на Германия със седалище Дюселдорф.
Тел. За контакти: 00491779157717

23 МИР София град :
Росица Борянова Кашикова- кандидат на „Християндемократическа партия на България”, в листите на “Реформаторски блок” за избори за народни представители на РБ 2014г.
преференция под номер 14;


адв. Грета Борисова Ганева

Адвокат, зам.председател на ИРК, майка на 3 деца;

4 МИР Велико Търново:
Грета Борисова Ганева- „Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 6;

7 МИР Габрово:
Грета Борисова Ганева- „Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 6;


 Филип Александров Александров

Зам. председател на ХДП, магистър по финанси на УНСС и Икономически университет – Виена

24 МИР София град : Филип Александров Александрово- кандидат на ПП “Християндемократическа партия на България”в листите на “Реформаторски блок” за избори за нардни представители за РБ 2014г., с преференция под номер 21; зам. председател на ПП„Християндемократическа партия на България.

31 МИР Ямбол: Филип Александров Александров -кандидат на ПП “Християндемократическа партия на България”в листите на “Реформаторски блок” за избори за народни представители за РБ 2014г., с преференция под номер 6;


Мартин Денизи Олегов Андреев

21 МИР Сливен : Мартин Денизи Олегов Андреев- „ Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 7;

Професия: Ръководител Проекти

Образование: Магистър по Икономика (Стопанска Академия „Димитър Ценов“  Свищов)


Тодор Егениев Масларски

26 МИР София област :

Тодор Егениев Масларски – „Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 16;

Така: казвам се Тодор Евгениев Масларски,на 34 години съм,живея в Костинброд,не съм семеен.Завършил съм ТСЕ”А.С.Попов”(сега е професионална гимназия),специалност радио и телевизия. Също така съм завършил семестриално богословският факултет на СУ.(Ако ви е необходима още някаква информация моля пишете).


Станислав Николаев Николов

20 МИР Силистра :

Станислав Николаев Николов- Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 7;

Станислав Николаев Николов, на 27 години. Роден в град Силистра, завършил ЕГ “Пейо Яворов” гр.Силистра, а по-късно Право в Юридическия факултет на ВСУ. Владее немски и английски език. Несемеен. Работи ръководител на отдел в търговско дружество и сътрудник адвокатска кантора.


 Борислав Димчев Чакърски

14 МИР Перник :

Борислав Димчев Чакърски- „Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 6 ;

17 МИР Пловдив област :

Борислав Димчев Чакърски- „Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 12;


Петромир Иванов Кънчев

25 МИР София град

Петромир Иванов Кънчев – Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 10;

Петромир Кънчев е роден през 1971 г. В гр. София. Семеен от 1993 г.,  баща на три прекрасни деца, които имат една страхотна майка.
Завършил е право през 1997 г. След дипломирането си участва в програма за обмен на млади юристи между България и САЩ като стажува в адвокатска кантора “Sherrard& McGonagle” в гр. Сиатъл, САЩ. Член на Софийска адвокатска колегия от 2000 г. Представлява множество неправителствени организации у нас.  Работел като експерт в приемането на редица важни закона касаещи неправителствения сектор, вероизповеданията, правата на децата, извънсъдебното решаване на спорове. Обучител по медиация. Владее английски, испански и руски език.


Благой Здравков Вангелов

16 МИР Пловдив град

Благой Здравков Вангелов- Християндемократическа партия на България”, преференция под номер 19;

Благой Здравков Вангелов, роден на 22 септември 1978г.

Женен с едно дете.

Завършил информатика в УНСС, София. В момента работещ в софтуерна компания като програмист.

Сподели