Кандидати - Парламентарни избори 2021

Златина Станкова

Златина Станкова – кандидат на „Християндемократическа партия на България”, в листите на ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ „ВОЛЯ и НФСБ” за избори за народни представители на РБ -2021г, 25. МИР София с преференция номер 117

Казвам се Златина Станкова. Граждански активна съм вече повече от 14г. За хората които не ме познават аз съм организатор и съорганизатор на редица протести и кампании като: първите протести за строеж на детски градини в София 2007г.

За изкарването на децата от домовете и вкарването им в семейна или близка до семейната среда.

Подкрепяла съм от самото начало майките на деца с увреждания.

В тази връзка 2009г бях една от основните организатори на януарските протести срещу тройната коалиция.

2010 първият флашмоп в народното събрания заради закона за електронно подслушване (ЗЕС)-беше спрян.

Закона за ГМО, който мина като най-рестриктивният закон в целият свят и до днес.

Една година по-късно с няколко приятели успяхме да не позволим етнически размирици в бунтовете в с. Катуница срещу „цар Киро“.

Същата година участвах активно в протестите срещу шистовият газ.

2012г организирах със съмишленици най-големият протест в България срещу международното споразумение АКТА за свободното споделяне в интернет и генеричните лекарства.

Участвала съм в работните групи към столична община за справяне с проблемите в ДГ и училищата, както и в работната група за закона за образование.

Инициирала съм още редица инициативи, кръгли маси за чист въздух, за енергийна независимост, за екологичен бизнес и др.

Благотворителни кампании и детски празници.

В годините съм работила с членове и симпатизанти на различни партии и смятам, че между всичките има достойни хора, които аз много уважавам. Не бих си позволила никога и по никаква причина да съм опозиция на всяка цена. Бих подкрепила всяко добро решение и предложение, както и бих била непреклонна към някое което е срещу интересите на България без значение от кого и защо е предложено. Както съм го правила и до сега.

Ако смятате, че партиите не са най-важното нещо в едни избори, а личностите в тях. И ако смятате, че аз съм достойна да продължа да се боря за каузите си подкрепете ме в 25МИР бюлетина № 24 с преференция № 117 „Патриотична коалиция Воля и НФСБ, от гражданската квота на Християндемократическата партия на България“!